Інтергал-Буд у Львові присоромили за те, що "робить бізнес" на дитсадках

Один із забудовників, який працює у Львові, у соціальних мережах запустив рекламу про продаж футбольного поля та приміщення дитячого садка "під будь-який тип бізнесу".

Про це у середу, 8 лютого, написав заступник мера з питань містобудування Любомир Зубач на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, влада міста вимагає від компаній виявляти соціальну відповідальність і долучатися до розвитку соціальної інфраструктури, проте деякі компанії продають уже збудовані будівлі дитячих садків "під бізнес".

"Флешбек у 90-х, коли садки масово роздавали в оренду під стоматологічні кабінети та незрозумілі офіси? Ну то я хочу повернути всіх у реальність: у міської влади Львова зовсім інша позиція та інші пріоритети – соціально орієнтований розвиток Львова та соціально відповідальний будівельний бізнес. А не навпаки", - написав чиновник.

Він нагадав, що забудовник будував житлові комплекси і обіцяв місту і людям, що оселилися тут, певні зручності. Коли будинки були збудовані, то футбольне поле виставилося на продаж, а приміщення садку рекламують із припискою "під будь-який тип бізнесу".

"З оголошення про продаж футбольного поля: "Є можливість влаштування накриття або надбудови для облаштування закритого футбольного поля або спортзалу". Хочу повідомити. Станом на сьогоднішній день такої "можливості" немає. Для цього потрібні окремі містобудівні умови, зробити проект, пройти експертизу проекту і отримати дозвіл. І тут можу від себе запевнити: враховуючи ситуацію, що склалася, місто таких містобудівних не дасть", - резюмував заступник градоначальника.

У повідомленні Зубача також зазначається, що йдеться про забудовника Інтергал-Буд.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, ця компанія також потрапила у скандал із будівництвом опорної стіни на схилі в Одесі. Однак за підсумком замість вказаної стіни тут з'явився ЖК La Mer.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом