Greenville Park увійшов до рейтингу кращих житлових комплексів столиці

Команда Нерухомі 07.02.2024 09:41 PR матеріал

2 хв

ЖК Greenville Park увійшов до топ-10 найкращих житлових комплексів Києва в 2024 році на думку експертів інвестиційного порталу InVenture. Рейтинг був опублікований в січні. Про це порталу НЕРУХОМІ розповіли у пресслужбі групи компаній Greenville.

Greenville Park будує відома група компаній Greenville. Львівський забудовник працює також над схожим за концепцією комплексом бізнес-класу у Києві – ЖК Greenville на Печерську. Крім цього, компанія має в активі новобудови у Львові, готельний комплекс  в Трускавці та низку міжнародних проєктів в галузі альтернативної енергетики. Сильною сторона забудовника вважається надійність, що підтверджує активне будівництво навіть в умовах повномасштабної війни.  

Серед переваг житлового комплексу Greenville Park аналітики видання називають закриту від сторонніх осіб внутрішню територію, багатоярусний підземний паркінг, бізнес-зони та простір для коворкінгу, автономну котельню німецького виробництва та італійські насосні станції. На даху будуть облаштовані просторі лаунж-зони для відпочинку. У будівництві використовується монолітна-каркасна технологія та якісні екологічно безпечні матеріали. Вартість квадратного метра в новобудові вар’юється від $1600 до $2560.  

 Greenville Park розташований у Шевченківському районі, неподалік від станції метро “Лук’янівська”.

Також до щорічного рейтингу InVenture увійшли ЖК “Метрополіс”, ЖК Respublica, ЖК Saga City Space, ЖК “Файна Таун” та інші.   

Експерти відзначають, що ціни на житло в Києві продовжують триматися на відносно високому рівні через збільшення собівартості будівництва, дефіцит будівельних матеріалів, подорожчання виробничо-оперативних процесів та високі ризики воєнного часу. Темпи реалізації проєктів також уповільнилися. 

“Через зростання курсу долара забудовники вимушені піднімати ціни на первинному ринку у валютному еквіваленті, незважаючи на зниження попиту”, - зауважують аналітики. 

Однак, експерти підкреслюють, що в бізнес-класі ціни знизилися в середньому на 7%. 

На їхню думку, продовження війни у наступні два-три роки потенційно може призвести до глибокої кризи девелоперської галузі, проте кращі житлові комплекси столиці від надійних забудовників з бездоганною репутацією будуть все ще користуватися попитом у інвесторів. 
 

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

508

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом