Фонд Хомутинника пообіцяв добудувати ТРЦ Respublika в цьому році

Інвестиційний фонд "Каскад-Інвест" збирається вкластися у будівництво торгово-розважального центру Respublika Park, який почали зводити ще у 2012 році.

Про це розповів глава наглядової ради фонду Анатолій Шахновський, передає РБК-Україна.

За його словами, це буде найбільшим в Україні ТРЦ, площа якого складе близько 300 тисяч "квадратів". Його будівництво планують завершити в кінці цього року.

Шахновський також повідомив, що "Каскад-Інвест" викупив всі права на ТРЦ і в його планах змінити концепцію комплексу та провести ребрендинг. Крім магазинів тут розміщуватимуться парк розваг, ресторани і кінотеатри.

Усередині ТРЦ облаштують оазис - живий парк площею дві тисячі квадратних метрів з фонтаном. У центрі атріуму розмістять аеродинамічну трубу з літальної камерою висотою 16 метрів. Іншим розважальним проєктом стане парк "Неополіс" з різними атракціонами - віртуальними, екстремальними, сімейними тощо.

Операційним директором Respublika Park призначено Шахновського.

Згідно з відкритими даними кінцевим бенефіціаром "Каскад-Інвест" є Віталій Хомутинник – колишній народний депутат від Партії регіонів. Розмір статутного капіталу фонду – 300 млн гривень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Антимонопольний комітет знайшов порушення у продажу права вимоги за кредитом банку Надра, заставою за яким виступав київський торгово-розважальний центр Республіка. ТРЦ намагалися неодноразово продати з 2017 року. У 2019 Фонд гарантування вкладів виставив на продаж права вимоги за кредитом.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

164

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом