Експерти перевірили ЖК SEA VIEW. Відео

Експерти НЕРУХОМІ спільно з онлайн-сервісом юридичної перевірки нерухомості Monitor.Estate проаналізували житловий комплекс SEA VIEW.

Вони виявили, що наміри забудовника БУДОВА будувати житловий комплекс в Одесі на Гагарінському плато, 4 не відповідають цільовому призначенню земельної ділянки. Вона була надана в оренду замовнику ПП "ДОФІН" для експлуатації та обслуговування адміністративної будівлі, господарських споруд та благоустрою території. Подібне порушення є підставою для розірвання договору оренди та скасування дозволу на виконання будівельних робіт. Що, в свою чергу, призведе до відстрочення отримання інвесторами майнових прав.

Зазначимо, що рейтинг документів ЖК SEA VIEW на ресурсі НЕРУХОМІ становить всього 2,8 з десяти можливих балів.

Про ці та інші невідповідності будівництва житлового комплексу SEA VIEW, а саме: перевищення допустимої висотності, судових справах і т.п. – дивіться у відео.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом