Експерти перевірили ЖК DELREY. Відео

Експерти НЕРУХОМІ спільно з онлайн-сервісом юридичної перевірки нерухомості Monitor.Estate проаналізували житловий комплекс DELREY.

Вони з’ясували, що на цей час замовник, яким є ТОВ "Печерська автомобільна компанія", має право проводити роботи з підготовки земельної ділянки до будівництва, та поки що не має права виконувати безпосередньо будівельні роботи.

Крім того, дія вихідних даних на проєктування забудови земельної ділянки була призупинена рішенням головного інспектора будівельного нагляду Департаменту ДАБІ у липні 2019 року до усунення порушень містобудівного законодавства. Експерти закликають інвесторів звернути на це увагу, адже зазначене може призвести до відтермінування початку будівництва.

Зазначимо, що рейтинг документів ЖК DELREY на ресурсі НЕРУХОМІ становить всього 2,8 з десяти можливих балів.

Про ці та інші невідповідності будівництва житлового комплексу DELREY – дивіться у відео.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

92

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом