Скасовано рішення Київміськради про передачу землі для будівництва ЖК ORANGE CITY

Рішення Київської міської ради про передачу землі замовнику будівництва житлового комплексу ORANGE CITY скасовано, а договір оренди ділянки закінчується у травні 2021 року.

Про це йдеться в експертній думці НЕРУХОМІ щодо ЖК ORANGE CITY.

Зазначається, що рішення Київської міської ради про передачу замовнику земельної ділянки у Голосіївському р-н. для будівництва малоповерхового житлового комплексу з об'єктами соціальної інфраструктури, на підставі якого було укладено договір оренди на земельну ділянку, де ведеться будівництво, скасовано в судовому порядку за позовом ПрАТ "Київспецтранс".

Разом з тим дозвіл на будівельні роботи ІІ черги видано в травні 2019 року, а договір оренди земельної ділянки, де здійснюється будівництво, діє до 31 травня 2021 року. На сайті ж об'єкта вказується, що II черга буде введена в експлуатацію у 2 кварталі 2022 року. Тобто істотним ризиком для інвестування є можливе непоновлення Київською міською радоютерміну дії договору, що може бути законною перешкодою для введення об'єкта в експлуатацію. Представники забудовника GEOS, поки ситуацію не коментують.

Детальніше про ці та інші невідповідності, та чим вони загрожують інвесторам житлового комплексу ORANGE CITY – читайте на сторінці РК, в розділі Документи.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

78

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом