Біля ЖК OZON Concept House сталася бійка, є постраждалі

У Печерському районі Києва на вулиці Вільшанській минулих вихідних сталася сутичка між противниками будівництва ЖК OZON Concept House та невідомими молодими людьми, внаслідок якої постраждала жінка. Згодом її госпіталізувала "швидка".

Про зіткнення написав на своїй сторінці колишній народний депутат Ігор Луценко. За його словами, схил на Печерську збирається забудувати один із найкрасивіших схилів у районі. Сьогодні він завалений будівельним сміттям та закритий будівельним парканом. Проти цього будівництва активно виступають місцеві жителі. За словами екснардепа, кияни хочуть переконати столичну владу зробити на цьому місці сквер.

Своєю чергою, забудовник SAGA Development, коментуючи інцидент, заявив, що на Вільшанській сталася провокація. Він також засудив насильство та зажадав від правоохоронних органів провести розслідування.

За версією забудовника, зустріч організували деякі провокатори, яку запросили місцевих жителів. Після цього спровокували бійку, під час якої постраждала жінка. Девелопер пообіцяв нагороду у розмірі 100 тисяч гривень тому, хто надасть перевіренe інформацію про порушника, який травмував місцеву мешканку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, SAGA Development може бути причетною до скандального будівництва на території Національного авіаційного університету. Раніше нардеп Роман Грищук звернувся раніше до прем'єр-міністра та НАБУ у зв'язку з масштабним будівництвом ЖК на території столичного вишу.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

82

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом