Апартаменти на Тургенєвській, 17: офіси під виглядом готельних номерів

Апартаменти на Тургенєвській, 17 – це будівля, розташована у Шевченківському районі Києва, але за документами є офісом.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Дозвіл на виконання будівельних робіт видано саме на реконструкцію будівлі під офісні приміщення. Тобто, проєктом передбачено розміщення саме офісних приміщень, а не апартаментів, як позиціонує забудовник.

Варто зауважити, що офіси, як і апартаменти, є нежитловими приміщеннями, мають однаковий юридичний статус для власника такого об'єкта. Зазначені офісні приміщення, які реалізуються забудовником під виглядом апартаментів, є комерційним видом нерухомості, і, фактично, є готельними номерами, які призначені тільки для тимчасового проживання.

Нагадаємо, що цільове призначення ділянки – для іншої комерційної діяльності. Іншими словами, це місце передбачає будівництво саме офісної будівлі.

Також у дозволі на виконання будівельних робіт зазначено, що після реконструкції висотність складе 10 поверхів. Однак на сайті комплексу і на рендері будинку зображено тільки 8 поверхів. Цей нюанс може стати причиною затримки при введенні об'єкта в експлуатацію.

Згідно з проєктом, тут запланували 72 апартаменти площею від 26,63 кв.м. до 44,82 кв.м, майже всі приміщення є однокімнатними зі студією-кухнею.

Більш детально про даний об'єкт можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом