Активісти прорвалися через ворота і намагалися зупинити будівництво будинку Felicita

Минулої п'ятниці, 9 липня, активісти намагалися зламати паркан і зупинити будівництво клубного будинку Felicita за адресою Рибальська Балка, 1 у Одесі.

Як повідомляє Думська, активісти спробували зайти на будівництво через хвіртку, але та була закрита, при цьому будівельні роботи активно велися. Активісти тоді за допомогою лома виламали хвіртку та відкрили ворота. Усередині велося будівництво великого об'єкта на рівні третього поверху. Як повідомляється, тут буде багатоповерхівка на 70 квартир, при цьому документи видані на будинок на дві сім'ї. На місце викликали наряд поліції, але правоохоронці не стали зупиняти будівництво.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ще навесні Одеський окружний суд відмовив міському ДАБКу у задоволенні позову, яким той збирався скасувати містобуди на будівництво будинку Felicita. Відзначається, що тут будується п'ятиповерхівка замість трьох індивідуальних будинків на дві сім'ї.

Глава ДАБК Олександр Авдєєв повідомив, що в минулому році подав відразу два позови: про скасування містобудів і про знесення самочинно збудованих об'єктів. Очевидно, що другий позов також не буде задоволений судом і навряд чи проведуть демонтаж нахалбуду. Варто зауважити, що на сайтах з продажу нерухомості вже є оголошення про продаж тут житла. Ціни стартують від 17,5 тисячі гривень за квадратний метр.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом