Названо кращі країни для інвестицій у нерухомість: України в списку немає

Цього року найбільш кращими країнами для інвестицій визнані Співдружність Домініки та Федерація Сент-Кітс і Невіс в Карибському морі.

Відповідний рейтинг CBI Index був опублікований виданням Professional Wealth Management, що входить до холдингу Financial Times.

Як зазначається, програма "золотих паспортів" у Домініці в цілому має відмінну репутацію: тут зрозумілим чином обробляють заявки, комплексно перевіряють на благонадійність, а також пропонують розширені можливості для сімей інвесторів. Сент-Кітс і Невіс залишається лідером за швидкістю обробки заявок і терміну дії паспортів до їх перевипуску, акцентуючи увагу на сімейних інвесторах.

Далі в п'ятірці йдуть Гренада, Сент-Люсія та Антигуа і Барбуда. Також в якості привабливих для інвестицій країн фахівці назвали Вануату, Мальту, Кіпр, Чорногорію, Туреччину, Болгарію, Австрію, Камбоджу та Йорданію.

Автори дослідження кажуть, що пандемія коронавірусу нагадала всьому світу про першорядне значення поняття "будинок". Воно тісно пов'язане з громадянством, оскільки, як кажуть укладачі звіту, тільки громадянство дає людині впевненість у тому, що він може оселитися в потрібному йому місці на необмежений час.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше компанія Knight Frank склала свій топ країн, кращих для інвестування у нерухомість. На першому місці опинилася Великобританія, інші дві позиції у першій трійці займають Іспанія та Франція. Також сюди потрапили Австралія, Канада, Швейцарія, США, Португалія, Нова Зеландія, Норвегія та Мальта.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом