Найвужчий офіс з дерева розробив британський інженер. Фото

Британський інженер Боана Прішмонтас придумав концепт офісу "My Room in The Garden", який можна зібрати протягом дня. Він має дерев'яну конструкцію, можна зробити абсолютно будь-якої форми, будь-якого розміру, практично на будь-якої площі.

Як повідомляє Archdaily, частина лондонців вже скористалися офісами Прішмонтаса. За задумом інженера, дерев'яні офіси ідеально підходять для задніх дворів. Також його можна розмістити в незвично вузьких місцях, які часто зустрічаються на вулицях Лондона.

Подібне рішення стало популярним через введенний карантин внаслідок епідемії коронавірусу. Такий офіс дає можливості пережити несприятливий період.

Офіс з дерева можна зробити як мініатюрним, так і досить значних розмірів, шляхом монтажу декількох блоків. Мінімальна вартість від 5 тисяч фунтів стерлінгів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, згідно прогнозів українських девелоперських компаній, попит на окремі офіси обов'язково виросте після скасування карантину. Так, у Києві налічується понад 170 бізнес-центрів різних класів, і до 90% офісних співробітників під час карантину працювали віддалено. А значить, по завершенню пандемії почнеться реконцепція як існуючих, так і майбутніх проєктів офісної нерухомості.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

135

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом