Найвищий у світі панорамний басейн відкрили у Дубаї. Фото

У Дубаї – найбільшому місті Об'єднаних Арабських Еміратів – відкрили найвищий у світі панорамний басейн у Palm Tower з оглядом у 360 градусів.

Як повідомляє CNN Travel, комплекс на штучному острові збудувала компанія Nakheel. Басейн "Aura Skypool" із терасою площею 750 "квадратів" розташовується на 50-му поверсі (на висоті близько 200 метрів) вежі. Звідси відкривається вид на відомий готель Бурдж-Аль-Араб, найвищий хмарочос у світі Бурдж-Халіфа та найбільше у світі колесо огляду Айн-Дубай, яке запустили місяць тому.

Локація вже набула достатньої популярності серед відвідувачів, і вони прозвали її "островом у небі". Водний комплекс включає лаунж-зону з VIP-шезлонгами, а також бар.

Відвідування басейну коштує від 170 дирхамів (46 доларів) для охочих викупатися вранці. Квиток на весь день коштуватиме 600 дирхамів (163 долари).

Варто наголосити, що за кілька місяців до відкриття басейну на висоті 240 метрів у цій же вежі відкрили оглядовий майданчик "The View at The Palm".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ще один басейн-рекордсмен розташовується на висоті 294 метрів у хмарочосі Address Beach Resort, він також знаходиться у Дубаї. Скористатися ним зможуть постояльці апартаментів, і ті, кому вже виповнився 21 рік.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

384

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом