На Львівщині збудують безкоштовно 30 квартир для тих, хто втратив житло

Для українських сімей, які через російських агресорів втратили своє житло, безкоштовно збудують квартири у Львівській області.

Як повідомляє The Village Україна, це проєкт благодійної організації OneUkraine, для якої інвестори з Європи зібрали 2,5 млн євро. Орієнтовна вартість однієї квартири 80 тисяч євро. Щойно проєкт покаже свою ефективність, забудовник Gropyus планує масштабувати будівництво та залучити довгострокове фінансування від фондів ЄС.

Житло планують збудувати за шість місяців. Проєкт забезпечить українців 30 готових до заселення квартир. Будинки збираються будувати за сучасними технологіями, зроблять їх інклюзивними: з доступним плануванням для колісних крісел та з додатковим місцем для зберігання на кожному поверсі.

Будівельна система базується на використанні попередньо розроблених планувань 3D-модулів високої якості.

Платформа OneUkraine поєднує досвідчених підприємців та фахівців, які глибоко розуміють українське середовище та багаторічний досвід роботи у міжнародних організаціях. Робота благодійників ґрунтується на даних, отриманих урядом України.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, у Львові для однієї зі шкіл збудують новий корпус з використанням нових технологій – друку на 3D-принтері. До міста організували доставку спеціального принтера, здатного відливати стіни для майбутньої будівлі. Для будівництва використовуватиметься спеціальний розчин. Також навколо нового корпусу школи облаштують спортивні та ігрові майданчики.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

119

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом