На Буковині секретар міськради організувала схему вимагання на нерухомості

У Чернівецькій області співробітники правоохоронних органів викрили схему вимагання на оренду комунальної нерухомості, організовану секретарем міськради одного з населених пунктів регіону.

Про це в середу, 14 жовтня, повідомили в пресслужбі Нацполіціі України.

За повідомленням поліції, в схемі брали участь в.о. міського голови – секретар міськради, депутат і його родич, який був посередником у цій справі.

З місцевого підприємця вимагали хабар в розмірі $10 тисяч за вирішення питання з орендою нерухомості і ділянки землі. Також йому пообіцяли вирішити питання з орендною ставкою.

13 жовтня оперативники затримали зловмисників при отриманні однієї з частин хабара - $4 тисяч. Зараз всі учасник злочинної схеми затримані, вирішується питання про повідомленні підозри.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Ірпені на Київщині правоохоронці затримали чиновника Держгеокадастру при отриманні ним 48,5 тисяч гривень хабара. За ці гроші він пропонував "швидку" реєстрацію 97 земельних ділянок.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

52

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом