На будівництво спорткомплексу в Донецькій області з бюджету хочуть витратити 60 млн

Почалися підготовчі роботи до будівництва велоспортівного комплексу в місті Лиман (Донецька область), загальна вартість будівництва становить понад 60 млн гривень.

Про це повідомили в пресслужбі Донецької облдержадміністрації.

У повідомленні наголошується, що згідно з проєктно-кошторисної документації, яка була розроблена в 2019 році за рахунок коштів обласного бюджету, загальна вартість будівництва становить 60,3 млн грн.

У свою чергу заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик відвідали Лиман 31 липня.

В ОДА нагадали, що обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з велосипедного спорту – це комунальний позашкільний навчальний заклад, який має вищу категорію і є одним з провідних в Україні, постійно перебуваючи в п'ятірці кращих спеціалізованих шкіл з велоспорту за підсумками щорічної роботи. Діють відділення у 5 містах Донецької області: Лимані, Бахмуті, Маріуполі, Краматорську та Слов'янську, де під керівництвом 13 тренерів-викладачів займаються 224 спортсмена.

В ОДА підкреслили, що за умови дотримання сучасних міжнародних вимог при будівництві велотрасси і отримання необхідної сертифікації, вона зможе стати унікальною в Україні. Новий трек дозволить готувати в дисципліні "ВМХ racing" спортсменів з 8 років, при цьому даючи хлопцям базові навички для виступу в інших дисциплінах велоспорту. Також тут планується проведення навчально-тренувальних зборів за участю національної команди, змагань обласного і всеукраїнського рівнів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві на Троєщині хочуть побудувати спорткомплекс з льодовою ареною. Він буде побудований на ділянці вулиці Милославської на кошти інвестора, для залучення якого проведуть інвестиційний конкурс.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом