На будівництві ЖК Шевченківський в Києві працівникові відірвало ногу

На будівельному майданчику у Шевченківському районі Києва сталася надзвичайна подія – одному з працівників відірвало ногу.

Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції.

Як уточнили правоохоронці, інцидент стався в неділю, 21 лютого. Так, під час робіт на будівельному майданчику чоловікові, який працював оператором промислового міксера, відірвало ногу. Яким чином нога опинилася всередині спецобладнання, ніхто зі свідків не бачив. Потерпілому – 20 років. Він був терміново шпиталізований у лікарню.

Відомості щодо цієї події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 (Порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як стало відомо, інцидент стався на вулиці Златоустівській, 27. Тут Київміськбуд зводить ЖК Шевченківський.

На жаль, непередбачені інциденти нерідко стаються на будівництві в Україні. Як повідомляли НЕРУХОМІ, на одному з будівництв в Києві стався нещасний випадок: обвалилися конструкції і під завалами опинилися двоє людей.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом