На будівництві ЖК Orange Park сталася пожежа. Фото

Увечері в понеділок, 7 грудня, сталася пожежа на будівництві одного з житлових комплексів в селі Крюківщина Київської області.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Як розповіли рятувальники, повідомлення про пожежу на будівництві на вулиці Одеській надійшло у диспетчерську службу о 17:27. Приїхавши на місце, вони встановили, що загорілася кабіна баштового крана на висоті близько 40 метрів.

Пожежу вдалося повністю локалізувати та ліквідувати о 19:45. На місці події працювали 17 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки. Причини пожежі встановлюються, за попередньою інформацією в результаті інциденту потерпілих немає.

Згідно з інформацією НЕРУХОМІ, пожежа сталася на будівництві ЖК Orange Park. Він знаходиться за адресою: вулиця Одеська, 23. Даний ЖК має низький рейтинг, документи по ньому перевіряються експертами.

Підкреслимо, що у вересні відбулася серія пожеж у новобудовах, в деяких з них постраждали люди. Багато експертів, у тому числі і чиновники КМДА були єдині в думці, що причина цього – небажання забудовників виконувати норми ДБН в частині пожежної безпеки.

Крім того, в нашій країні немає уніфікованої системи запобігання виникненню пожеж. Рятувальники виїжджають, коли будинки охоплені полум'ям. Також в Україні є не обов'язковим аудит протипожежної системи.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

81

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом