Микитасю оголосили підозру в справі про викрадення людини – джерела

Екс-глава будівельної корпорації "Укрбуд" Максим Микитась виявився підозрюваним у справі про викрадення людини.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на джерела в органах.

Відзначається, що у вівторок, 29 грудня, вранці в будинку у Микитася у справі про викрадення людини проводилися обшуки. Інформація про те, що колишній глава будівельної компанії затриманий, відсутня. Однак відомо, що він знаходиться під охороною спецназу.

Згідно з офіційною інформацією поліції: "власнику відомої будівельної компанії оголошено про підозру в замовленні викрадення столичного юриста та вимагання".

За словами правоохоронців, це сталося ще 8 грудня. Четверо чоловіків викрали юриста, фірма якого надавала послуги підозрюваному. Поліція затримала причетних і заявила встановила організатора та замовника злочину вже за кілька годин.

Викрадення було ретельно спланованим, організатором виявився лідер ОЗУ. Зараз він перебуває за ґратами за вчинене вбивство. Замовник – колишній власник будівельної компанії. У поліції імен не називали, але джерела ЗМІ говорять, що йдеться саме про Максима Микитася.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, 3 грудня Микитася відправили під домашній арешт, після того як він пішов на співпрацю зі слідством. Колишній забудовник відшкодував 50 млн гривень збитку. Всього державі через махінації з квартирами Національної гвардії було завдано шкоди на 81,6 млн гривень. При цьому Микитасю детективи НАБУ пред'являли також звинувачення за дачу хабара у рамках вищезазначеної кримінальної справи.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

65

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом