Микитася знову відправили за грати

Колишній глава будівельної корпорації Укрбуд Максим Микитась знову опинився за гратами.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд столиці у четвер, 31 грудня, обравши запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці без права застави.

Як повідомляється, колишнього забудовника підозрюють у замовленні викрадення людини. Таким чином суддя задовольнив клопотання прокуратури. Якщо вина буде доведена, Микитася можуть посадити на 7 років.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Микитась виявився підозрюваним у справі про викрадення людини. Так, за версією слідства колишній забудовник замовив викрадення юриста, який нібито був йому винен грошей. Викрадення організував лідер злочинного угруповання. Вын зараз відбуває покарання за вбивство. Попередньо у Микитася пройшли в будинку обшуки.

Як відомо, екс-голові будівельної компанії 3 грудня суд змінив запобіжний захід на домашній арешт, після того, як він погодився працювати зі слідством. В результаті стало відомо про причетність заступника голови Офісу президента Олега Татарова до махінацій з квартирами Нацгвардії.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом