Мешканці висотки на Подолі поскаржилися на незаконні будівельні роботи у підвалі

Мешканці ЖК Замковецька-Новомостицька, який знаходиться на вулиці Данченка, 32б, у Подільському районі столиці, поскаржилися на незаконне переобладнання підвальних приміщень невідомими особами.

Як повідомляє "Киеввласть", на думку киян, переобладнання підвальних приміщень може призвести до непоправних наслідків і пошкодити будівлю. У містобудівному Департаменті КМДА підкреслили, що не видавали жодних дозвільних документів на переобладнання, підготовчі або будівельні роботи.

Депутат Київради Олексій Окопний підготував звернення на ім'я голови КМДА, в якому попросив розібратися в ситуації. У своєму зверненні депутат підкреслив, що будівельні роботи за вказаною адресою почалися ще в листопаді минулого року. "Це може призвести до аварійних наслідків і пошкодити власність жителів", – повідомив депутат.

Окопний також попросив Кличка зв'язатися з ініціативною групою мешканців житлового комплексу і повідомити їх про результати перевірки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Київська прокуратура судитиметься з приватною компанією, яка вирішила прилаштувати офісну будівлю до пам'ятника архітектури на вулиці Михайла Омеляновича-Павленка, 14/12 у Печерському районі столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

90

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом