Маск заради побудови колонії на Марсі збирається продати свій останній будинок

Американський винахідник і глава корпорацій Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що збирається продати свій останній будинок, який розташований в районі затоки Сан-Франциско.

Як повідомляє Business Insider SA, американський мільярдер влаштував розпродаж своєї нерухомості заради фінансування проєкту зі створенню колонії на Марсі. Як він заявляв раніше, за планами до 2050-го року встигнути відправити на Марс мільйон колоністів.

"Щоб побудувати місто на Марсі, буде потрібно багато ресурсів. Я хочу мати можливість зробити якомога більше для розвитку міста на Марсі. Це означає внести великий капітал", - сказав глава SpaceX в одному з інтерв'ю.

Останній будинок у Сан-Франциско Маск назвав особливим і заявив, що збирається продати його великій родині. Він повідомив, що тут він проживав нечасто, а здавав його в оренду для різних заходів.

Зараз американський винахідник проживає в Техасі, де орендує житло у своєї власної компанії SpaceX у Бока-Чіка.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Маск раніше заявляв, що збирається побудувати повністю автономне місто на Марсі – воно не буде залежати від Землі. У цьому напрямку зараз вже активно ведуться розробки, і вже є кілька проєктів. Проте, за словами Маска, важливо завершити їх, поки на Землі не стався катаклізм.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

216

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом