Маск з солідною знижкою виставив на продаж свій особняк у Кремнієвій долині

Американський винахідник, глава компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск знову виставив на продаж свій особняк у Кремнієвій долині, на цей раз скинувши в ціні більше $5 млн.

Як повідомляє Mansion Global, Маск знову вирішив продати свою резиденцію з видом на затоку Сан-Франциско, знизивши її вартість до $ 31,99 млн. Винахідник нагадав, що твердо вирішив позбутися від усієї своєї нерухомості.

Як уже повідомлялося, розташовується цей особняк на ділянці площею майже 20 гектарів. Усередині нього 9 спалень, 10 ванних кімнат, банкетний зал, кухня професійного рівня з двоспальними апартаментами для особистого шеф-кухаря. У будівлі є навіть бальний зал з шестиметровими стелями і ліпниною у вигляді корони, прикрашеною деталями з сусального золота. Столову і музичну кімнату можна об'єднати в один простір за допомогою гідравлічної підйомної стіни. Житлова площа – близько 1400 квадратних метрів.

Поруч з будинком розташовується басейн, зелена галявина і гараж на три авто і обладнаний навіс, під яким можна розмістити ще вісім машин. Особняк був побудований більше ста років французьким дворянином.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Маск зняв оголошення у вересні після безуспішної спроби продати резиденцію. Тоді він хотів виручити за неї $ 37,5 млн. Сам же винахідник перебрався жити у збірний будинок, вартість якого всього 50 тисяч доларів. Він орендує будинок у своїє компанії. Тут є все необхідне для життя: двоспальне ліжко, душова, санвузол. Маск зазначив, що цей будинок йому потрібен тільки для відпочинку після роботи.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

107

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом