Маск вирішив не продавати свій особняк біля затоки Сан-Франциско. Фото

Глава компаній SpaceX і Tesla, винахідник Ілон Маск не зміг продати свій особняк біля затоки Сан-Франциско і змушений був зняти оголошення.

Як уточнює New York Post, американський винахідник виставив на продаж цю нерухомість у червні цього року. За особняк він хотів виручити 37,5 млн доларів. Купив він цей будинок у 2017 році за 23,4 млн доларів. Після того, як було виставлено оголошення про продаж, нерухомість дозволили орендувати для проведення заходів. Але 11 вересня стало відомо, що Маск вирішив зняти оголошення про продаж.

Цей будинок, площа якого перевищує 1400 квадратних метрів, побудований на ділянці в 47 акрів (понад 19 гектарів). Усередині нього 9 спалень, 10 ванних кімнат, кухня і банкетний зал. На території є гараж на три авто і обладнаний навіс, під яким можна розмістити ще 8 машин. З вікон відкривається вид на затоку, каньйон і водосховище. Особняк був побудований у 1916 році, раніше він належав аристократичної сім'ї.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Маск перебрався жити у збірний будинок, вартість якого всього 50 тисяч доларів. Тут є все необхідне для життя: двоспальне ліжко, душова, санвузол. При цьому Маcк зазначив, що цей будинок йому потрібен тільки для відпочинку після роботи.

Винахідник влаштував розпродаж своєї нерухомості заради фінансування проєкту зі створення колонії на Марсі.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

197

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом