Маск хоче побудувати ще одне місто. Цього разу не на Марсі

Американський винахідник і глава компаній Tesla та SpaceX Ілон Маск збирається побудувати нове місто у Техасі.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

За його словами, проєкт носитеме назву Starbase. Як з'ясувало видання Bloomberg, місто побудують на базі села Бока-Чика, саме тут розташовується база SpaceX. Тим часом, суддя округу Едді Тревіно заявив, що поки від компанії не надходили заявки на перейменування села.

Раніше Маск заявив, що незважаючи на епідемію коронавірусу, має намір посилити свою діяльність у штаті Техас. Так, тут запланували будівництво ще одного заводу з виробництва електромобілів Tesla. Губернатор штату Грег Ебботт заявив, що готовий сприяти Маску, оскільки це сприятливо відіб'ється на економіці всього округу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше американський винахідник заявляв, що планує побудувати на Марсі повністю автономне місто, яке не буде залежати від нашої планети. Крім того, в ЗМІ з'явилися повідомлення, що Маск вирішив позбутися від усієї своєї нерухомості. Деякі припустили, що таким чином глава SpaceX збирається нібито повністю перебратися на Марс.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом