В Італії можна купити нерухомість за один євро

В Італії стали знову продавати нерухомість по одному євро. Йдеться про комуну Чінкуефронді в регіоні Калабрія, що на півдні країни.

Про це повідомляє CNN travel. Місцева влада запевняє також, що в Чінкуефронді не зафіксовано жодного випадку зараження COVID-19 серед жителів. Крім того, даний регіон вважається найбезпечнішим в Італії з точки зору поширення інфекції.

Мер Чінкуефронді сподівається, що позитивна епідеміологічна ситуація допоможе залучити нових жителів. За його словами, ситуація з демографією в комуні настільки серйозна, що план з її порятунку назвали "Операція краса". З поселення виїжджають молоді люди у пошуках роботи.

Єдина вимога до покупця - реставрація купленого будинку протягом трьох років. Якщо в інших регіонах вимагають заставу в 5000 євро, то в Чінкуефронді необхідно сплатити одноразовий збір розміром у 250 євро на період реставраційних робіт.

Якщо за три роки новий власник не завершує ремонт, він буде оштрафований на 20 тисяч євро, при цьому внесок не заберуть на користь держави.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

79

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом