Вибух будинку у Києві: постраждалим можуть купити нові квартири

Жителям постраждалого в результаті вибуху будинку в Дарницькому районі Києва на вул.Соломіі Крушельницької, 1/5 виділять кошти на покупку нових квартир.

Про це заявив заступник глави МВС України Антон Геращенко.

Він зазначив, що наразі на засіданні державної комісії з питань надзвичайних ситуацій "позитивно вирішується питання про виділення коштів на придбання житла для всіх мешканців, які втратили свої квартири в результаті надзвичайної ситуації".

За словами Геращенка, секція 10-поверхового будинку, в якому стався вибух, і в якій знаходиться 40 квартир, відновленню не підлягає. "Її доведеться обережно демонтувати без загрози для безпеки сусідніх секцій житлового будинку. Зараз несучий каркас тримається тільки за рахунок спеціальних тросів, що скріплюють плити", – написав заступник міністра.

Рятувальники розраховують до кінця дня понеділка завершити розбір завалів 10-поверхового будинку, де стався вибух, попередньо, газо-повітряної суміші.

Як повідомляють НЕРУХОМІ, рятувальники знайшли тіла трьох осіб на місці обвалення в результаті вибуху будинку в Дарницькому районі Києва.

Вибух в десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався близько 10.00 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом