На місці вибуху в Дарницькому районі Києва рятувальники знайшли тіла трьох осіб. Фото, відео

Рятувальники знайшли тіла трьох осіб на місці обвалення в результаті вибуху будинку в Дарницькому районі Києва.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Станом на 7 ранку понеділка, 22 червня, на місці надзвичайної події знайшли 3 загиблих осіб, 5 осіб травмовано. Підрозділами ДСНС евакуйовані 23 людини і 3 врятовані.

"На місці події працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, мобільна оперативна група ДСНС і співробітники Національної поліції", – йдеться в повідомленні.

Також тут працюють психологи, які надають екстрену допомогу евакуйованим жителям будинку. Крім того, фахівці зміцнили будівельні конструкції

Всього для проведення робіт залучено понад 460 осіб і 70 од. техніки, в тому числі 1 кінологічний розрахунок.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, вибух у десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався близько 10.00 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

70

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом