Сім'ям постраждалих від вибуху на Позняках видали нові квартири

Президент Володимир Зеленський передав 12 сім'ям, які постраждали від вибуху на Позняках, сертифікати на нові квартири.

Про це повідомили в Офісі глави держави.

Зеленський розповів, що всі 40 квартир будуть передані найближчим часом. Сьогодні він передав 12 квартир постраждалим сім'ям, де є діти. У тому числі квартири отримали 19-річна Анастасія, яка втратила в результаті аварії сім'ю, і Анатолій, у якого загинув батько.

За словами президента, всі квартири нові, в них буде зроблений ремонт. Вручення проводилося в будинку-інтернаті на Харківському шосе, де тимчасово проживають люди з аварійного будинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, влада Києва готові виділити 30 млн гривень на вирішення питання з житлом для постраждалих через вибух у Дарницькому районі столиці. Вибух в десятиповерховому житловому будинку в Дарницькому районі Києва стався близько 10.00 21 червня. За попередніми даними, вибухнула газоповітряна суміш, що призвело до руйнування міжповерхових перекриттів четвертого, п'ятого, шостого та сьомого поверхів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

237

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом