Кличко розповів, скільки виділять на нові квартири постраждалим від вибуху

Влада Києва готова виділити 30 млн гривень на вирішення питання з житлом постраждалим через вибух у Дарницькому районі столиці.

Про це у Facebook написав мер міста Віталій Кличко.

"Київ готовий виділити з резервного фонду 30 млн гривень для вирішення житлової проблеми людей, у будинку яких стався вибух. Прем'єр пообіцяв розглянути можливість допомоги від держави", – написав мер.

Він підкреслив, що місто на цьому тижні надасть матеріальну допомогу постраждалим жителям і родичам загиблих. Кличко нагадав, що в результаті вибуху у столичній багатоповерхівці три людини загинули, доля ще двох киян залишається невідомою.

"Рятувальники вже добу працюють на місці трагедії. Розбирають завали, шукають людей, які могли там залишитися. На всіх поверхах будівлі встановили балки, щоб будинок не завалився. Також фахівці обстежують сусідні будинки. Щоб визначити, в якому вони стані і безпечні для проживання", – додав мер.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за словами заступника глави МВС Антона Геращенка, жителям постраждалого в результаті вибуху будинку в Дарницькому районі Києва на вул.Соломіі Крушельницької, 1/5 виділять кошти на покупку нових квартир.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

66

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом