Інвестори Аркади планують самовільно заселитися в ЖК ПАТРІОТИКА

Вкладники банку Аркада, які купили квартири в ЖК ПАТРІОТИКА в будинку №26, в п'ятницю 3 липня спробують прорватися в будівлю і самовільно заселитися в своє житло.

Про це вони заявили у своєму зверненні до забудовника і представників влади, передають Українські новини.

Крім того, вони попросили інвесторів інших будинків житлового масиву допомогти в їх самозаселеніі, а міністра МВС захистити від силової розправи з боку "тітушок".

"Через бюрократичні процедури, пов'язані з введенням будинку в експлуатацію, ми зараз поставлені на межу виживання. Більшість з нас втратили роботу через карантин і знаходиться в украй складних умовах, і вже не можемо дозволити собі орендувати житло. Серед нас багато молодих сімей з дітьми, які зараз змушені жити в дуже обмежених умовах, наражаючись на небезпеку зараження. Ми чекаємо заселення більше 2-х років – досить!", - сказано в офіційному зверненні інвесторів Аркади.

За словами вкладників, на даний момент в ЖК ПАТРІОТИКА "заморожено" будівництво 11 будинків. Один з них (№26 "Львівський") готовий на 99%, але введення в експлуатацію постійно відкладається, через що люди не можуть заселитися у свої квартири. В кінці травня ініціативна група інвесторів встановила під КМДА наметове містечко.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в КМДА закликали банк Аркада прийняти принципове рішення і усунути проблему із завершенням будівництва ряду житлових комплексів, інвесторами яких вже стали 13 тисяч сімей.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

91

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом