Для переселенців з Криму в Україні побудують 500 квартир

Для переселенців окупованого Криму побудують 500 квартир у Херсонській області.

Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками кримськотатарського народу, повідомили у прес-службі глави держави.

"Володимир Зеленський зазначив, що за підсумками домовленостей з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом у Херсонській області буде побудовано 500 квартир для переселенців з Криму. Президент запевнив, що ніяких проблем з виділенням землі та будівництвом квартир немає. Голова Херсонської обласної державної адміністрації забезпечить виконання цього доручення", – йдеться у повідомленні.

Крім того, у Києві планується побудувати нову велику мечеть. Президент підкреслив, що чекає від кримських татар проєкт цього об'єкта і готовий підтримати його.

Водночас на кордоні Херсонської області та Автономної Республіки Крим буде побудований великий хаб.

"Щоб ті люди, які тимчасово живуть на тимчасово окупованій території Криму, бачили, як ми ставимося до кримчан, до кримських татар. Щоб вони приїжджали і бачили інший вигляд, "вітрину" нашої країни", – сказав Зеленський.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом