ДАБІ отримала нового керівника: що про нього відомо

Тимчасово виконуюча обов'язки глави Держархбудінспекції Ірина Король була звільнена Кабінетом міністрів, на її місце призначили Сергія Галіцина.

Про це в середу, 24 лютого, повідомив представник уряду в українському парламенті Василь Мокан у себе в Facebook.

За його словами, сьогодні відбулося чергове засідання Кабміну, на якому вирішувалися кадрові питання. Так, розпорядження від 26 жовтня 2020 року, яким була призначена на посаду т.в.о. голови ДАБІ Ірина Король, визнали таким, що втратило чинність. Замість неї було прийнято рішення призначити на цю посаду Галіцина Сергія Володимировича.

Згідно з офіційною інформацією на сайті ДАБІ, до цього він обіймав посаду голови Департаменту інспекції в Луганській області. В Єдиному держреєстрі декларацій значиться, що за минулий рік він заробив 416 тисяч гривень. З нерухомості у нього є квартира (площею 69,2 "квадратів") у Луганську та будинок (площею 262,4 "квадратів") в селі Розкішному, Луганській області. Чиновник також задекларував 350 тисяч гривень готівкою.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Верховній Раді 16 лютого зареєстрували законопроєкти № 5071 і 5072 щодо реформування та підвищення відповідальності у сфері містобудівної діяльності. Так, новий документ розширює коло суб'єктів у галузі містобудування, які мають право надавати сервісні послуги, монополістом яких на сьогодні є держава.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом