Бійкою з поліцією закінчився черговий протест на Русанівці у Києві. Відео

У Києві на масиві Русанівські сади черговий мітинг закінчився зіткненням з поліцією.

Про це повідомляє спільнота "Київ Оперативний".

Як відомо, місцеві жителі виступають проти будівництва з'їзду з Подільсько-Воскресенського мосту на їх центральну вулицю, де є по одній смузі руху у кожному напрямку.

Місцеві жителі заявляють, що влада раніше зовсім не займалася їхнім життям, зокрема, місцевим жителям довелося ремонтувати дорогу власними силами. Тепер, за їхніми словами, цією дорогою їздять вантажівки для будівництва Подільського мосту і розбивають вулицю.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, це вже не перший конфлікт мешканців Русанівських садів із правоохоронними органами. Минулого тижня протест проти будівництва Подільського мосту теж закінчився конфліктом з поліцією.

Тим часом, мер Києва Віталій Кличко заявив, що столична влада не буде зупиняти будівництво Подільсько-Воскресенського мосту, як того вимагали активісти.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

85

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом