У Нью-Йорку продають незвичайну квартиру з душовою шафою. Фото

У США виставили на продаж квартиру з незвичайним плануванням, де душову кабіну сховали у шафі.

Як повідомляє New York Post, квартира знаходиться в Нью-Йорку. На перший погляд вона здається досить звичайною, має пристойного розміру вітальню, затишну кухню з високим кухонним столом, дві невеликі, але досить зручні спальні та гарну туалетну кімнату. При цьому одна з ванних – це шафа, дверцята якої приховують за собою душову кабіну. Конструкція знаходиться поруч із кухнею, в якій немає вікон.

Розташоване житло на верхньому поверсі житлового будинку, який амбітно рекламується як "поверх пентхауса". Квартира відрізняється світлими дерев'яними підлогами та видом на обсаджену деревами Західну 10-ту вулицю у популярному районі Вест-Віллідж. Власник запросив за квартиру 1,5 мільйона доларів. В оголошенні зазначено, що квартира ідеально підійде для реновації.

У розпорядженні нових власників також буде тераса, пральня та кімната для велосипедів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, нещодавно було знайдено найменшу квартиру в Нью-Йорку. Популярний у США комік Рон Ірвін зняв у цьому місті житло, площа якого лише 9,2 квадратних метра. Квартира розташована у знаменитому Гарлемі, вартість проживання – 950 доларів на місяць.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

136

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом