У Карибському морі побудують плавучий острів з квартирами від $ 20 тисяч. Фото

Унікальний проєкт з житлом від звичайного до супер-елітного у вигляді плавучого острова в Карибському морі збирається втілити в життя будівельна група Blue Estate.

Як повідомляє CNN, розташований острів буде в 25 хвилинах перельоту на літаку від Нассау та за півтори години від Майамі. Його розміри будуть удвічі менші за Монако – 1,5 км на 1 км, а ціни на житло будуть варіюватися від $19 800 до $1 млрд. Розрахований на постійне проживання до 15 тисяч осіб.

Так на острові є невеликі квартири, площа яких не перевищує 20 "квадратів" і вартістю до $20 тисяч. Продаються тут і великі квартири, з балконами і шикарними видами за $194 тисячі. Кому дозволяє фінансовий добробут можуть купити за $54 млн віллу. У ній є сади і п'ять спалень. Також на острові будуть і два маєтки вартістю по $1,15 млрд. Але, щоб їх купити, необхідно буде представити "новаторську архітектурну концепцію". Варто підкреслити, що на один маєток вже подана заявка.

Особливих вимог, щоб тут оселитися немає. Потрібно дотримуватися певних правил спільноти і вміти себе забезпечувати. Так жителі мають відмовитися від використання одноразового пластику та автомобілів. На острові також можна займатися бізнесом, при цьому для охочих будуть існувати "податкові канікули" на один рік.

Побудований він буде з надпотужних бетонних модулів, огороджений 50-метровими стінами, які рятуватимуть острів від великих хвиль. У разі наближення шторму острів можна буде перемістити і мінімізувати наслідки негоди таким чином. Енергія для острова буде вироблятися з поновлюваних джерел.

Варто відзначити, що нерухомість на островах почала користуватися шаленою популярністю після сплеску епідемії коронавірусу. Це підтвердив і директор з комунікацій Blue Estate Group Ерік Шмідт.

"Спочатку ми хвилювалися, що пандемія може зробити негативний вплив на проєкт. Але, на щастя, все обернулося інакше. Деякі райони майже повністю розкуплені, і відділ продажів робить все можливе, щоб вчасно реагувати на всі запити і питання", - розповів він.

На острові будуть розташовуватися школи, медустанови, клуби, басейни, ресторани і багато іншого для комфортного проживання тут.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, багатії через спалах коронавірусу стали цікавитися приватними островами. У зв'язку з цим вони стали частіше звертатися до ріелторів. При цьому продавці нерухомості стверджують, що вартість деяких відповідних для самоізоляції островів, не перевищує ціни пристойного автомобіля.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

345

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом