Багатії регулярно звертаються до ріелторів з питання покупки приватних островів

Багаті люди через спалах коронавірусу стали цікавитися приватними островами. У зв'язку з цим вони стали частіше звертатися до ріелторів.

Про це йдеться в матеріалі на Financial Times.

При цьому продавці нерухомості стверджують, що вартість деяких відповідних для самоізоляції островів, не перевищує ціни пристойного автомобіля.

"Наприклад, біля узбережжя Фінляндії є об'єкт менше ніж за 100 тисяч євро", - йдеться в статті.

За словами ріелторів, пандемія змусила людей переглянути свої погляди на капіталовкладення.

"Володіти островом довгий час вважалося чимось крутим і бажаним, але часто це була лише ексцентрична мрія. Однак через COVID-19 ця ідея починає здаватися більш практичною, оскільки люди прагнуть знайти для себе особистий простір і зберігати дистанцію", - вважають фахівці.

Одним з лотів, що найбільш часто переглядається, як зазначає видання, є острів Маї, на якому розташовано 13 гектарів тропічних садів. Острів коштує кілька мільйонів доларів і позиціонується як ідеальне місце для втечі від інфекції.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в травні 2020 року активність в сфері будівництва по всьому Євросоюзу зросла на 21,2% в місячному численні, але скоротилася на 10,3% в річному вираженні.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

88

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом