На продаж виставили будинок колишньої дружини Дональда Трампа. Фото

На продаж виставлено будинок колишньої дружини Дональда Трампа Івани Трамп. Він розташований у центрі Нью-Йорка, характерний великою кількістю анімалістичних принтів, надлишком золота, при цьому там відсутня обладнана кухня.

Як повідомляє New York Post, таунхаус Lenox Hill, який налічує 17 кімнат і площею 810 квадратних метрів. Він належав Івані Трамп з 1992 року, сьогодні за нього хочуть виручити 26,5 млн доларів. Дружина колишнього президента США купила будинок за 2,5 млн доларів. Вся виручка від продажу піде дітям подружжя Трампів – Еріку, Дональду-молодшому та Іванці.

Будинок з мансардним дахом був збудований у 1879 році. Вхідні двері створені на замовлення, а стиль змінюється в кожній кімнаті. Наприклад, тут є бібліотека з леопардовим принтом, багато картин із тваринами, на вікнах золоті штори та рожева ванна кімната. Версальська їдальня поєднується з вітальнею в стилі ампір. Сама Івана описала це приміщення, як місце, де міг би жити Людовік XVI, якби мав гроші. Між цими двома зонами стоїть білий рояль. Попри все внутрішнє багатство, у будинку немає повноцінної кухні. Як зізналася раніше сама Трамп, це пов'язано з тим, що останніми роками вона мало готувала.

Рієлтори не виключають, що новий власник, швидше за все, захоче провести масштабну реконструкцію, проте наголошують, що покійна Івана дуже пишалася цим житлом.

Івана Трамп, перша дружина колишнього президента США Дональда Трампа, померла 14 липня 2022 року. Їй було 73 роки.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, минулого року зареєстрована на колишнього президента Дональда Трампа компанія виставила на продаж особняк, розташований у курортному районі Палм-Біч, Флорида. Цю нерухомість оцінили у 49 млн доларів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

202

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом