Дах у вигляді піраміди: незвичайне архітектурне рішення для старого будинку в Лондоні. Фото

У Лондоні до старого вікторіанского будинку добудували новий дах у вигляді піраміди, завдяки чому всередині стало більше світла і простору, а сама будівля – набагато екологічнішою.

Як повідомляє Archdaily, Garden House – житловий будинок у Лондоні, який будували як "підвісний" кошик з квітами. Раніше тут була одноповерхова майстерня, яку будували тільки як придаток до старого вікторіанского будинку.

Сама будівля є цегляною, а всередині дизайнери використовували старий прийом, за яким білосніжний інтер'єр розбавили деревом. Тому будівля стало набагато затишнішою, ніж раніше.

Тепер крім майстерні тут розташовані також кухня, їдальня, спальня і вітальня.

Однак найбільш цікавим тут є саме дах, який схожий на піраміду Кукулькана. Тут на кожній "сходинці" лежить декоративний білий камінь і ростуть різні рослини.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одному з районів Лондона реалізували проект Sun Rain – екологічне житло з зеленим дахом, яка збирає дощову воду. Її потім використовують для басейну у внутрішньому дворику.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

159

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом