Криза змінила ринок нерухомості: як зараз купують квартири

Коронавірус вніс корективи на ринок нерухомості: інвестори стали більш обачними, а в відділ продажів часто приходять у супроводі юристів.

Про це розповів президент Київміськбуду Ігор Кушнір, передає MIND.

"Коронакриза повернула покупців до базових потреб. Саме основна вимога – реальне ведення будівельних робіт на майданчику. Велика увага також приділяється термінам будівництва та репутації забудовника", - розповів президент Київміськбуду.

У свою чергу керуючий партнер консалтингової компанії Kiev Standard real estate boutique Олег Перегінець зауважив, що споживач на ринку нерухомості помолодшав, звідси змінюються пріоритети на ринку.

Хто сьогодні купує квартири?
pixabay.com

"Можна сміливо стверджувати тільки одне: споживач молодіє з кожним роком, а цільова аудиторія розширюється. Інвестор, який для життя вибирає комфорт-клас, готовий інвестувати у бізнес за рахунок своїх накопичень, бажаючи у подальшому отримати вигоду на подорожчанні квадратного метра", – розповів Перегінець.

У свою чергу підкреслимо, що багато корисних інструментів вже реалізовані на ресурсі НЕРУХОМІ. Експерти дають оцінку документам, порівнюють об'єкти і підсвічують ризики. Покупець знайде на ресурсі необхідну інформацію у зручному вигляді в своєму телефоні, перебуваючи у відділі продажу, або готуючись до візиту. Крім того, тут вказані питання, які не спливають в першу чергу, але також можуть мати негативні наслідки.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук