Кличко розповів про переселення у передмістя, але про евакуацію не йдеться

Мер Києва Віталій Кличко закликав киян за можливості переїхати у передмістя на зимовий період, при цьому про повномасштабну евакуацію не йдеться.

Про це столичний очільник міста заявив в ефірі телемарофону.

Як зазначив мер, якщо у когось із киян є будинок у передмісті, де є піч та тепло, водопостачання, то краще там перечекати. Мер також виступив проти евакуації мешканців Києва. При цьому Кличко раніше обмовився про масштабне переселення в інтерв'ю газеті Bild. Там він, зокрема, заявив, що у разі гіршого сценарію з електропостачанням, можливо, доведеться евакуювати частину Києва.

Також він наголосив, що на столицю на Україну чекає найгірший сценарій з часів Другої світової війни. Таким чином мешканцям столиці доведеться виживати із відключеною електроенергією на морозі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, окупанти завдали в середу, 23 листопада, чергового масованого удару по Україні. Через пошкодження об'єктів критичної інфраструктури більша частина нашої країни виявилася без світла.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

62

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом