Кличко прокоментував новий Меморандум для інвесторів Аркади

Для обдурених інвесторів банку "Аркада", які досі не можуть в'їхати в куплені у Києві квартири, був розроблений Меморандум: в ньому чітко прописано план рішення проблем.

Про це в середу, 27 січня, заявив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу, передає пресслужба КМДА.

За словами міського голови, проєкт документа був напрацьований за участю представників постраждалих інвесторів і забудовником Stolitsa Group, який зголосився добудовувати проблемні об'єкти.

Як розповів Кличко, сьогодні Меморандум мають підписати в МВС, СБУ, Нацбанку і в Фонді гарантування вкладів. Мер заявив, що всі сторони мають виконувати положення документа, дотримуватися встановленого алгоритму.

"У Меморандумі певний покроковий план дій. Щоб інвестори отримали житло, в будівництво якого вклали свої кошти", - резюмував мер столиці.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у вівторок, 26 січня, в Києві пройшов черговий мітинг інвесторів Аркади. Ошукані вкладники заявили, що їх знову хочуть обдурити, "втягуючи в невигідний для них Меморандум".

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

92

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом