Кількість угод з купівлі-продажу нерухомості на Манхеттені впала до 30-річного мінімуму

На Манхеттені в червні 2020 року кількість спорожнілих апартаментів перевищила 10 000, таким чином це число виросло на 85% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомили у нью-йоркському агентстві з оцінки ринку нерухомості Miller Samuel Real Estate, передає CNBC.

Агентство називає головною причиною падіння попиту на оренду уповільнення економічної активності у Нью-Йорку у зв'язку з пандемією COVID-19. При цьому ціна на оренду у червні впала на 8% у порівнянні з червнем минулого року, до середнього показника $3400 в місяць. Це все ще у два рази вище, ніж ціна оренди апартаментів у середньому по США.

Число угод з купівлі-продажу апартаментів скоротилося на 54% в першому півріччі і досягло тридцятирічного мінімуму. Всього за перші шість місяців 2020 року на Манхеттені було продано 1147 квартир.

Ціна продажу також скоротилася за цей період на 18% до, в середньому, $1 млн за квартиру. Це найнижча ціна на останні 10 років.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в США в розкішному комплексі в Саут-Біч (Майамі) під час триденного заходу жителям і працівникам безкоштовно провели тестування на антитіла до COVID-19.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

64

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом