Приклад сервісу класу еліт: у Майамі жителям комплексу зробили безкоштовний тест на COVID

У США у розкішному комплексі в Саут-Біч (Майамі) під час триденного заходу жителям і працівникам безкоштовно провели тестування на антитіла до COVID-19.

The Continuum – розкішний житловий комплекс – складається з 522 квартир, у співпраці з лікарями спортивної медицини США і лікарнею Маунт-Синай запропонував усім жителям і працівникам будівлі протягом трьох днів пройти тест на COVID-19. На пропозицію зголосилося понад 400 жителів і 120 співробітників, повідомляє Forbes.

"Ми перенаправляємо наші кошти на речі, які зараз важливіші для наших жителів, а саме на здоров'я і безпеку. Ми змогли домовитися про те, що оптова закупівля тестів на антитіла була додана до статті необхідних витрат", – заявив керуючий директор The Continuum Ріші Іднані.

Безкоштовне тестування як і раніше є для співробітників і жителів комплексу. Для цього їм потрібно записатися до клініки, розташованій на тій же вулиці, що і будівля. Крім того, адміністрація має шестимісячний запас рукавичок і масок для підготовки до сезону ураганів, який починається у червні.

Відзначимо, що в Україні, на превеликий жаль, подібна практика поки не поширена.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом