Київська область отримала перші 400 млн. гривень на ремонти будинків

Бюджет Київської області отримав 400 млн гривень субвенції на відновлення житлової нерухомості, що постраждала внаслідок агресії російської федерації.

Про це розповів заступник Офісу президента Кирило Тимошенко у хоті телемарафону.

За його словами, зазначені кошти мають пустити на заміну вікон, ремонт дахів, збирання вулиць та доріг.

"Для того, щоб ті будівлі, які ще цілі, в яких потрібно просто, наприклад, вставити вікна - ми могли їх вставити швидко і люди могли переїхати і проживати", - наголосив чиновник.

Тимошенко розповів, що сьогодні йдуть роботи з відновлення електропостачання, ремонту водопроводів, інтернету та зв'язку в постраждалих населених пунктах.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні стартували відновлювальні роботи у містах, всього вони проходитимуть у три етапи. За словами глави уряду Дениса Шмигаля, в Ірпені вже збудували тимчасові переправи на місці зруйнованого мосту. Після завершення бойових дій тут буде відновлено електро та водопостачання. Останній третій етап включає остаточне відновлення всіх об'єктів: як інфраструктури, так і житлових будинків.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

111

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом