Київміськбуд прийняв на баланс ЖК Оберіг-2 від Укрбуду

Будівельна компанія "Київміськбуд" буде добудовувати ще один довгобуд від Укрбуду. Йдеться про житловий комплекс Оберіг-2.

Про це в Facebook у п'ятницю, 25 вересня, написав глава КГС Ігор Кушнір.

"На цей раз "Оберіг-2", один з найбільш очікуваних з боку інвесторів. Його не вдавалося прийняти так швидко, як хотілося, були свої об'єктивні причини. Але у підсумку і він прийнятий", - підкреслив глава будівельної компанії.

За словами забудовника, будівельні роботи на об'єкті розпочнуться вже найближчим часом: робітники вже знаходяться на будмайданчику.

Підкреслимо, що ЖК Оберіг-2 є шістнадцятим об'єктом, який прийняв на баланс Київміськбуд від Укрбуду. Зауважим, що ЖК Оберіг-2 визначається як житло класу "комфорт". Об'єкт будується за адресою: вул. Бориспільська 30А і 40. На території комплексу передбачені облагороджені паркові зони.

Зазначимо, що Київміськбуд довгий час не міг домовитися з Мінітсерством оборони щодо цього житлового комплексу.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, 13 серпня, біля Міністерства оборони інвестори Укрбуду на знак протесту перекрили Повітрофлотський проспект. Для залучення уваги до проблеми вони влаштували масштабну акцію протесту з перекриттям дороги, розпалюванням фаєрів і установкою наметів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом