Київміськбуд приєднався до будівництва ЖК GREAT

Компанія Київміськбуд приєдналася до будівництва житлового комплексу GREAT на перетині вул. Здолбунівська і Дніпровська набережна у Дарницькому районі столиці, ставши новим інвестиційним партнером по проєкту компаній IB Alliance і РІЕЛ.

Цю інформацію підтвердили як на сайті проєкту, так і в компанії Київміськбуд.

"Холдингова компанія Київміськбуд приєдналася до будівництва нового житлового комплексу GREAT, який зводиться на лівому березі Києва. ЖК GREAT – один з наймасштабніших проєктів столиці, відноситься до комфорт-класу. Комплекс зводиться за принципом "місто в місті", – йдеться на сайті компанії.

Об'єкт складається з тринадцяти 26-поверхових будинків. На його території передбачені триповерховий торгово-офісний комплекс, підземний та наземний паркінги, міні-стадіон, кафе, ресторани, ландшафтний арт-парк, дитсадок і початкова школа, магазини, тощо.

Відзначимо, що основним акціонером ПрАТ "ХК "Київміськбуд", згідно з даними НКЦБФР, на березень-2020 була Київська міська рада (80%).

Зареєстрований капітал ПрАТ "ХК "Київміськбуд" складає 16,535 млн грн.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, Київміськбуд ввів в експлуатацію три житлові комплекси Укрбуду, які раніше прийняв на баланс.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом