Івано-франківських забудовників оголосили у розшук

Управління міністерства внутрішніх справ в Івано-Франківській області оголосило у розшук засновника будівельної компанії M Group Development Івана Мельника та директора компанії Василя Печіля. Про це повідомили у пресслужбі правоохоронних органів.

Обидва чоловіки розшукуються як особи, які переховуються від органів досудового розслідування. Дата зникнення відзначена 25 вересня 2023 року.

За даними правоохоронців, наразі у цій справі вже є понад 60 заявників. Йдеться про фінансові махінації на суму як мінімум 50 млн гривень. Інвестори, що залишилися без житла, продовжують звертатися із заявами в поліцію.

Є інформація, що обидва розшукуються в США.

Як писали місцеві ЗМІ, франківці неодноразово зверталися до місцевої влади, бо забудовник роками затягував зі здаванням житла. У лютому 2022 року під мерію прийшли близько 150 осіб, які постраждали від будівельної компанії M Group Development.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, у розшук також було оголошено і колишнього радника ексглави Нацгвардії України Олега Борисова у справі, головним фігурантом якого проходить колишній народний депутат та голова корпорації Укрбуд Максим Микитась.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

298

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом