Інвестори ЖК Чехов парк квартал провели мітинг біля будівлі Ірпінської міськради

Інвестори житлового комплексу Чехов парк квартал провели мітинг біля будівлі Ірпінської міської ради в Київській області.

Як повідомляє Погляд, учасники акції просили владу Ірпеня вплинути на будівельну компанію "Орлан Інвест" та її керівника Антона Мирончука. ЖК Чехов парк квартал мали б здати ще в грудні 2018 року, але люди досі сидять без квартир.

Один з інвесторів Юрій Білецький поскаржився, що для купівлі тут квартири він змушений був продати своє старе житло. Тепер йому ніде жити, змушений поневірятися по родичах і знайомих. За його словами, забудовник не поспішає вирішувати проблему з об'єктом.

Мер Ірпеня Олександр Маркушин вийшов до протестувальників і пообіцяв посприяти у вирішенні їхніх питань. Він також запропонував створити контактну групу, до якої повинні увійти представники інвесторів, міської влади та депутатів міськради.

Як повідомляють ЗМІ, Чехов парк квартал – не перший довгобуд Мирончука. Проблеми у забудовника почалися після того, як прокуратура встановила, що той заборгував бюджету Ірпеня 40 млн гривень. В результаті Верховний суд заарештував рахунки Орлан Інвест.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Україні ринок первинної нерухомості залишається майже неконтрольованим, що створює ризики як для звичайних інвесторів, так і для фінансових установ. Як повідомили в Національному банку України, згідно з наведеними даними, кількість ошуканих інвесторів істотно зросла за останній рік.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

98

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом