Інвестори Аркади прийшли палити фаєри до Авакова

Інвестори Аркади вийшли у вівторок, 26 січня, на акцію протесту під стіни Міністерства внутрішніх справ в Києві. Мітингувальники принесли з собою фаєри.

Як зазначається, протестувальники також влаштували акцію в урядовому кварталі. Крім фаєрів вони принесли з собою прапори України та транспаранти.

Люди вважають, що їх знову хочуть обдурити, "втягуючи в невигідний для них меморандум".

Так, за їх твердженням, в новому документі немає чітко прописаних умов щодо завершення будівництва і дофінансування проблемних об'єктів.

Крім того, активісти хочуть дізнатися у глави МВС Арсена Авакова про результати аудиту недобудованих ЖК, який раніше проводив Київміськбуд.

Як відомо, слідство з'ясувало, як були виведені гроші з будівельного фонду Аркади. Ще восени Аваков пообіцяв вкладникам Аркади, що виступатиме в якості посередника між владою і забудовником. Тепер люди хочуть у нього дізнатися, як йдуть справи з вкраденими грошима, яких не вистачає на завершення будівництва житлових комплексів.

Акція протесту проходить мирно, без сутичок з представниками правоохоронних органів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у справі банку Аркада прокуратура оголосила про підозру трьом новим особам. На думку слідства, вони допомогли президенту банку Костянтину Паливоді привласнити 50 млн гривень.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом