Ілон Маск вирішив повністю позбутися всієї своєї нерухомості

Винахідник і глава корпорації SpaceX Ілон Маск влаштував масовий розпродаж своєї нерухомості.

Як повідомляє Mansion Global, ще навесні Маск пообіцяв, що розпродасть усі свої будинки та більше не буде володіти ніякою нерухомістю. Тому вже в травні він виставив на продаж два своїх маєтки у Лос-Анджелесі. А минулого тижня йому пощастило продати відразу чотири будинки, за які він отримав в загальній складності понад $62 млн.

Видання зазначає, що продана нерухомість глави SpaceX стала частиною портфеля місцевого забудовника Арді Тавангаряна.

Як вдалося дізнатися ЗМІ, найдорожчий особняк американського винахідника був проданий майже за $30 млн. Решта будинків були продані за менші суми: два сусідніх будинки пішли за $6,8 млн і $4,6 млн. Ще за один котедж з чотирма спальнями Маск отримав $21 млн.

Відомо також, що цю нерухомість в свій час глава SpaceX купив за $ 55 млн.

Раніше також повідомлялося, що крім цієї нерухомості, Маск продав ще два будинки: маєток за $29 млн і ранчо за $ 7 млн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, колишні працівники корпорацій Ілона Маска SpaceX і Tesla розробили незвичайне житло для тих, хто збирається тимчасово пожити на природі, далеко від міської суєти.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

126

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом